Na een enorm succesvolle eerste tour in Nederland vorig theaterseizoen, komen de heren van Night Fever terug naar de grote zalen om het repertoire van de gebroeders Gibb live te laten horen.

De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber. Night Fever – the very best of the Bee Gees wordt niet voor niets de beste Bee Gees tribute show van Europa genoemd.

You should be dancing, yeah!

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en borsthaar. De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond.

Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld.

De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een 2,5 uur durend concert. Night Fever wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten met Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt.

De entreeprijs is inclusief garderobe en drankje voorafgaand en tijdens de pauze van de voorstelling.
Kijk voor ticketinformatie op de site van Orpheus.

Wanneer: Donderdag 28 december van 20:00 tot 22:45

Schouwburg Orpheus Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn


www.bestofthebeegees.nl