Traditiegetrouw organiseren we bij VIOS de Midwinterloop op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Ook in 2020 treffen we elkaar graag weer voor deze mooie activiteit! Een gezellige familieloop waar ook veel deelnemers van onze buurverenigingen, scholen en atletiekverenigingen aan mee doen.
Iedereen is van harte welkom. De hardloopafstanden zijn 1,5 km – 3 km – 5 km en 10 km. De korte afstanden voor de jongste jeugd worden uitgezet op het sportpark en zijn geheel verkeersvrij. De 5 en 10 km leiden je richting ’t Loar over de verharde weg.

Er is ook een nieuw onderdeel: De Midwinterwandeling.
In het prachtige uitgestrekte en unieke natuurgebied, zo dichtbij VIOS, loop je een route van 9,5 km. Als je dit te ver vindt, dan is er ook een mogelijkheid om eerder af te buigen en 5,5 km te lopen. Er is één routebeschrijving en de kosten van deze afstanden zijn gelijk. Onderweg wordt voor koffie en thee gezorgd bij Bed&Breakfast Mollenvlied (lange route). Voor de korte route heb je een consumptiebon voor koffie of thee bij VIOS. De wandelroute is grotendeels verkeersvrij en onverhard. Draag dus goede wandelschoenen.

Inschrijven voor de hardloop- én wandelafstanden kan nu al, maar ook op de dag zelf. Voor starttijden en inschrijven: www.midwinterloop.nl.

C.s.v. VIOS Vaassen, Sportpark De Kouwenaar, Woestijnweg 63 8172 CN Vaassen