De opbouw en voorbereidingen zijn in volle gang. Binnenkort is de grote festivaltent aan de Hoevenallee al weer te zien, waar het weekend van 5, 6, 7 April duizenden bezoekers verwacht worden.Dit jaar is het festivalterrein groter dan ooit. Met name het terras is een stuk groter,
hierdoor was een herindeling van het festivalterrein mogelijk. De fietsenstalling is verplaatst naar een tegenovergelegen perceel.

Op vrijdagavond zal van Dik hout de 14e editie openen, samen met de coverband The Hot Studs. Zij spelen voornamelijk legendarische Rock & Roll nummers uit de jaren 50, 60 en 70. Denk hierbij aan alle bekende nummers van the Beatles, Rolling Stones, Elvis Presley en Creedence Clearwater Revival. Herkenbaar voor iedereen van 23 jaar en ouder!

Beatcrooks bekend van de happy Høken remix van o.a. Annie uut de Bochte, Deurdonderen etc., zullen zaterdag avond de beat er goed in hebben samen met coverband Baby Blue. Deze coverband is uitverkozen tot de beste coverband van Nederland in 2018. Tickets voor de zaterdag zijn nog beperkt verkrijgbaar via www.lentelive.com. We verwachten wederom uitverkocht te raken deze 14e editie.

Zondag is vrij toegankelijk voor jong en oud. Traditiegetrouw slaan we weer de eerste lentebok aan! The Wetnecks zullen hun hilarische performance doen op het podium en de steengoede coverband DareDevils zullen samen met dj Sander het weekend in stijl afsluiten.