Team ’t Smallert meldt het volgende:

Hallo,

Lekker eten en borrelen met Pinksteren? Bestel één van onze fantastische, lokaal geproduceerde pakketten! Donderdag voor 12 uur besteld = vrijdag in huis!

OMEGA-3 pakket: € 25

Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforel, koud gerookte forel en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is een tijdje houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden. Goed voor de weerstand!

Zalmforel&asperges pakket: € 28,50

Onze gerookte zalmforelfilet gaat heel goed samen met asperges. Gerookte zalmforel en huisgemaakte remouladesaus van ’t Smallert, asperges en geschrapte kriel van Bouwmeester Buitengewoon Vers Vaassen, eitjes van De Zwaan uit Emst en Apeldoorns witbier van Veluwse Schavuyt.

Veluwse visplank: € 25

Nu we massaal thuis blijven is het toch fijn om af en toe even te genieten van een goeie borrelplank. Proosten doe je met 2 amberbiertjes en 2 IPA-biertjes van Veluwse Schavuyt. Verder lekker smullen van onze koud- en warm gerookte forel, gerookte zalmforel en huisgemaakte borrelsalade. Toastjes en stokbrood doen we er ook bij. Helemaal compleet, alleen zelf een leuke plank tevoorschijn toveren …

Kaarsencadeaupakket: € 25

Leuke cadeaupakketjes in de kleuren donkerblauw/okergeel, zachtgroen en oudroze. Mooie, handgemaakte kaarsen, een kandelaar en onderzetter. Sfeervol voor ieder interieur!

Bestellen? Graag! Dat kan via 0578-661621, bestelling@smallert.nl of de chat van onze FB.

We sturen je een Tikkie en leveren het op vrijdag tussen 16.00 en 17.30 uur bij je aan huis in de gemeente Epe. Afhalen kan natuurlijk ook, wel van tevoren bestellen!

Wat hebben we  verder nog te melden?

Het zomeravondvissen is iedere vrijdag, het zalmforelweekend staat voor de deur, we hebben een kindervismiddag voor forelvissen en voor de avonturenvijver.

De aanmeldingen voor Fishing&Tasting i.s.m. Veluwse Schavuyt en bbq-team Fun2Meat stromen binnen en het belooft een gezellige, smakelijke, ontspannen avond te worden. Ook superleuk als vaderdagcadeau!

Wanneer je ons park bezoekt gaan we ervan uit dat je ons coronaprotocol volgt. 

Graag tot snel, blijf gezond en met vriendelijke groet,

Gerrit, Jannie, Sander en Karin Hertgers

Gezinspark ’t Smallert