De Oranjecommissie Vaassen heeft weer geprobeerd een leuk en gevarieerd progamma neer te zetten voor de feestvierders in Vaassen, kortom Vaassen kleurt Oranje.

Om niks te missen hebben wij het progamma op chronologische tijdspad beschreven!

25/26/27 april

Kermis tegenover de Canneburgh.

Vooruitlopend op Koningsdag zelf zal er weer een leuke kermis staan op het parkeerterrein tegenover de Cannenburgh!

27 April

10:00 uur start rommelmarkt

Op de feestweide start om 10:00 een gezellige rommelmarkt, kom kijken of er nog iets voor je bij zit!

10:20 uur start Oranjerit

Vanaf 10:20 uur vertrekken de oldtimers vanaf de Cannenburgh voor een mooie rit in en door Vaassen.

10:45 uur start muzikale rondgang Vaassens Fanfare Corps

Rond 10:45 zal de Vaassense fanfare vrolijke muziek ten gehore brengen op en rond het feestterrein, ook zullen ze voor de Speulbrink enkele nummers spelen. Vanaf het feestterrein zullen ze richting de aubade lopen.

11:00 uur Aubade voor de Canneburgh

Om 11:00 uur zal er gezamenlijk met het College van B en W en de gedecoreerden een aubade zijn, op het bordes van de Cannenburgh. Aansluitend hierop zal ook de warming up van de Orange Obstacle run plaatsvinden.

12:00-18:00 uur Pleincafè op het Ireneveld

Verschillende activiteiten op en rondom het Ireneveld!

Zo hebben wij verschillende springkussens, de scouting komt met een klimwand, de koperen Ezel zal met een aantal ezels komen en voor de creatieve kinderen onder ons zal de Moekhoek een aantal knutselwerkjes voorbereiden, ook is er de mogelijkheid om te schminken.

Tijdens al deze activiteiten hoeven de ouders of volwassenen zich niet te vervelen, er is mogelijkheid genoeg voor een drankje en een hapje onder het genot van muziek!

12:00 uur Orange Obstacle Run

 Niet bang om vies te worden? Houd je van een uitdaging? Doe dan mee! Met een gezellig georganiseerde Run op en rondom het feestterrein!

Er zijn verschillende categorieën waarin gestreden kan worden, kijk voor meer informatie op www.oranjecommissievaassen.nl

 14:00 uur Skelterrace

 Ben jij de nieuwe Max Verstappen? Denk jij dat je sneller en behendiger de skelter kan besturen? Race jij je Vader/Moeder/Verzorger/Oom/Tante, je broer(tje) of zus(je) eruit? Daag ze dan uit op onze racebaan!  Wij hebben alles voor je geregeld, wel zal je een helm op moeten!

Geef je op via www.oranjecommissievaassen.nl

16:00 uur Prijs uitreiking

 Verschillende prijzen gaan we uitreiken, hiervoor hebben wij rond 16:00 uur een plek in planning gereserveerd.

22:00 uur Vuurwerk

 Als afsluiting van een fantastische dag zal er om 22.00 uur een mooie vuurwerkshow plaats vinden op de ijsbaan, dit in samenwerking met Vuurwerk Klink

Al met al leuke ingrediënten voor een gezellige feestdag in Vaassen.

Vaassen kleurt oranje, kleur jij mee?