In de week voor Kerst haalt radiozender NPO 3FM, samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt geraakt door toedoen van een ramp of conflict.

Thema Serious Request 2017

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van ‘3FM Serious Request’ sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

KOM levert ook een bijdrage

Omdat Serious Request dit jaar in Apeldoorn plaatsvindt en KOM Kinderopvang dit een mooi doel vindt, willen wij hier dit jaar graag een steentje aan bijdragen!

Wij verzamelen lege flessen en hebben een spaarvarken staan voor een vrijwillige donatie.

Met de uiteindelijke opbrengst zullen de pedagogisch medewerkers van locatie Nijntje uit Vaassen, op vrijdagavond 22 december 2017 naar Apeldoorn gaan om dit bedrag te overhandigen aan de Dj’s van 3FM in het glazenhuis.

KOM Kinderopvang zal daarbij ook de opbrengst van het spaarvarken nog eens verdubbelen!

Wilt u helpen om deze actie te ondersteunen?

KOMt u ons ook helpen en de Serious Request actie ondersteunen?

Dit kan bij de locatie Nijntje van KOM gevestigd aan de Wetstraat 25 in Vaassen!.

In de hal bij de ingang staat een container waar u uw lege flessen in kan deponeren en als u een donatie wilt doen in het spaarvarken kunt u aanbellen bij peutergroep Boris Beer, zij helpen u dan graag verder.

Wij zijn dagelijks geopend van 7.15 tot 17.45 uur.

Wij hopen op uw steun!