Voor alle kinderen tussen de 4 en 84 jaar wordt op zondagavond 24 december in de Dorpskerk van Vaassen een Kerstvoorstelling gegeven door het theatergezelschap Simon en Zo.

De naam van de voorstelling is “Hoor de engel zingt”. De voorstelling vertelt over de geboorte van Jezus en wordt speels en verbeeldingsvol gebracht. De kinderen worden ook in de voorstelling betrokken en daarmee is het niet alleen kijken, maar ook vooral meedoen. Samen zoeken de theatermakers met de kinderen naar de betekenis van dit bijzondere verhaal. Op deze manier wordt het Kerstverhaal op een begrijpelijke manier verteld.

De voorstelling wordt afgesloten met een heerlijke beker warme chocolademelk en alle kleine kinderen krijgen een herinnering mee naar huis. Ook wil de organisatie wat voor anderen doen en daarom collecteren ze voor de stichting Make a Wish. Dit is een stichting die ernstig zieke kinderen een geweldige dag bezorgd om zodoende hun ziek zijn voor heel even kunnen vergeten.

De kinderen worden met hun vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders vanaf 18.15 uur in de Dorpskerk aan het Marktplein in Vaassen verwacht. Degenen die er op tijd zijn hebben de mooiste plaatsen. Om 18.30 uur gaat het licht uit en begint de voorstelling. En als kind kun je gerust iedereen uitnodigen, want de toegang is gratis.