De maand mei nadert snel. Mei is wederom de maand van de schoolsportdagen voor de groepen 7 & 8 van de basisscholen in de gemeente Epe. De schoolsportdagen vinden plaats op 14, 16 en 17 mei 2019 in Vaassen en Epe

Kinderen van groep 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente maken op deze manier kennis met allerlei takken van sport. Ze kunnen meedoen met de uitdagende sportactiviteiten die in samenwerking met sportaanbieders in de gemeente georganiseerd worden. In totaal doen maar liefst 19 basisscholen mee en ruim 640 kinderen hebben zich opgegeven! Bijna 20 sportaanbieders verlenen hun medewerking aan de Schoolsportdagen. Zo kunnen in totaal veertien verschillende sporten aangeboden worden.

Voor de verenigingen en andere aanbieders zijn de schoolsportdagen een mooie gelegenheid zichzelf te presenteren aan de jeugd en te laten zien hoe mooi hun sport eigenlijk is. En zonder de medewerking van de sportaanbieders in de gemeente is het niet mogelijk om de schoolsportdagen te organiseren.

De volgende aanbieders verlenen hun medewerking aan de schoolsportdagen:

Blok E.V.C , C.S.V. Vios Vaassen, MHC Epe, K.C.V.O., S.V. Epe, Regio`72, AV Cialfo, TC Vaassen, Ormi, BC`70 Veluwe, Fitnesscentrum Epe, CVO Vaassen, BASE, Taekwondoschool Martowirono, BC Epe, SV De prins der Nederlanden, Dojo Geoffrey en Budo Blok Vaassen.

De organisatie van de schoolsportdagen draait nog steeds op volle toeren. Onlangs hebben de buurtsportcoaches op de deelnemende basisscholen de inschrijflijsten voor de schoolsportdagen uitgedeeld en weer opgehaald.

Inmiddels zijn alle kinderen in groepjes en zoveel mogelijk naar de sporten van hun voorkeur ingedeeld. De definitieve indeling brengen wij uiterlijk in week 16 op de scholen langs.

We hopen wederom op een mooie editie van de Schoolsportdagen!