Go Ahead Eagles komt in de herfstvakantie en wel op dinsdag 23 oktober naar de v.v. Emst voor een super leuke jeugdvoetbalclinic.

In samenwerking met v.v Emst hoofdsponsor Sanders Puzzelboeken en Go Ahead Eagles uit Deventer organiseert de v.v. Emst in de komende herfstvakantie en wel op dinsdag 23 oktober a.s. een voetbalclinic voor de jeugdleden van de vv Emst op sportpark ’t Hanendarp in Emst.

Deze jeugdvoetbalclinic zal gegeven worden door hoofdtrainer John Stegeman, zijn assistenten Marco Heering en Kick Maatman en enkele spelers van het eerste team van Go Ahead Eagles die op dit moment op de 2e plaats in de Keuken Kampioen Divisie verblijven.

Het sportpark ’t Hanendarp in Emst zal zo rond 13:00 uur open zijn en is voor iedereen vrij toegankelijk om te komen kijken.

De v.v. Emst jeugdspelers die zich voor deze middag hebben opgegeven zullen vanaf 14:30 uur aan de leuke leerzame voetbalclinic gaan beginnen die tot ongeveer 16:30 uur zal gaan duren.

Na afloop van de clinic zal pannenkoekenrestaurant de Honingpot uit Epe alle deelnemers voorzien van heerlijke pannenkoeken en is er ook voor elke deelnemer nog een leuke verrassing.

De jeugdspelers van de v.v. Emst hebben er nu al reuze veel zin in om deze leuke maar zeker ook leerzame middag van Go Ahead Eagles te mogen gaan volgen.

De komende dagen zal duidelijk worden of er wellicht nog plekken vrij zijn waarvoor ook niet v.v. Emst leden zich voor kunnen inschrijven.
Meer informatie zal zsm via www.vvemst.nl volgen.

Via deze weg ook een groot compliment aan vv Emst hoofdsponsor Sanders Puzzelboeken die deze middag mogelijk heeft gemaakt.