De politie onderzoekt een poging tot woninginbraak. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van deze poging tot woninginbraak.

De poging tot woninginbraak is gepleegd op zondag 14 oktober 2018 rond 20:00 uur aan de Dorpsstraat ter hoogte van Emsterweg te Vaassen.

Het signalement van de verdachte(n) is niet bekend.

Meer informatie over hoe de inbraak werd uitgevoerd?

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Rond het tijdstip van de poging tot woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
  • Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
  • Camerabeelden beschikbaar die bijdragen aan de oplossing van dit misdrijf?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze poging tot woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844.
Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een poging tot woninginbraak te voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Politie Veluwe Noord
Telefoon: 0900-8844