In je eigen dorp naar de bioscoop. Dat kan in Emst. Op vrijdag 8 december om 20.00 uur organiseert het dorpssteunpunt De Hezebrink een filmvoorstelling in De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69.

De zaal is open vanaf 19.30 uur en kaartjes kosten € 6,50 per persoon.

 In februari van dit jaar werd voor het laatst een filmvoorstelling gehouden in het dorpshuis. In verband met de verbouwing van de Hezebrink kon niet eerder als nu in december opnieuw een filmavond georganiseerd worden. De voorstelling begint om 20.00 uur.

De kassa en de zaal gaan een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Het zou fijn zijn als u de entree met gepast geld betaalt. Toegangskaarten reserveren is niet mogelijk en wij adviseren u dan ook op tijd te komen. De entree bedraagt € 6,50 per persoon.

Het verhaal gaat over drie senioren die hun pensioengeld verliezen waardoor ze het niet al te breed meer hebben. Op een dag besluiten ze dat ze er genoeg van hebben. Ze maken een plan om een bank te beroven. Het enige probleem is dat ze nog niet eens weten hoe ze een pistool moeten vasthouden.

Het is een komedie/misdaad.

Indien u meer wilt weten over de film die vertoond wordt kunt u informatie ophalen in het dorpshuis de Hezebrink in Emst.

Voor informatie  kunt u terecht bij:
Dorpssteunpunt Hezebrink, contactpersoon Linda Seinstra

Telefonisch bereikbaar via SWO/E Welzijn & Ondersteuning Epe 0578-620988.

Voor meer informatie kijk op www.swo-epe.nl