Misschien ben je zelf op zoek naar een leuke baan, misschien vind je het iets voor iemand anders…

We zoeken zowel vakantiekrachten als algemene medewerkers en zowel voor de horeca als de buitendienst en de kaarsenmakerij. Uitgebreide informatie hebben we op onze site gezet: https://smallert.nl/vacatures/.
Daar vind je ook een sollicitatieformulier.

Nog 4 weken en dat is het zover: de open dag van ’t Smallert i.s.m. Berkley. Ook dit jaar is als vanouds weer een leuk prgramma samengesteld waarbij het vissen onder begeleiding van Berkley centraal staat. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hieraan meedoen. Het speelpark is die dag ook geopend en met trots kunnen we dan laten zien dat we een aantal nieuwe toestellen hebben geplaatst waar kinderen de komende jaren nog veel plezier aan gaan beleven. Deelname aan de open dag is gratis. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Onze kaarsenmakerij doet op 30 maart mee aan ‘Klokhuis Backstage’. Nieuwsgierige kinderen krijgen dan een kijkje achter de schermen in onze kaarsenmakerij en ze doen mee met een visclinic van Berkley. Er is nog slechts plek voor 1 kind dus wees er snel bij. Meld je dan aan via de site van het Klokhuis.

 

Zet ook vast de open dag van de Modelbouwclub in je agenda: zaterdag 23 maart.

 

Graag tot snel!