De Oranjevereniging Emst organiseert het jaarlijk terugkerende Emsterfeest. Het Emsterfeest wordt elk jaar gehouden in het laatste weekend van augustus.

Donderdagmiddag 22 augustus 2019

Opening Emsterfeest door een afgevaardigde van de Gemeente Epe.

Optreden Duo Difference.
Carien (zang) en Ronald (zang/keyboards) zijn inmiddels al 26 jaar graag geziene gasten op talloze podia in Nederland.

Verder een gastoptreden van Denny Christian, bekend van het lied “Rosamunde”.
Voor niet leden is de toegangsprijs € 7,50 (een kopje koffie en enkele hapjes gratis).

Vrijdag 23 augustus 2019

De vrijdagmiddag is traditioneel voor de schooljeugd. Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd met onder andere een schminkster, een binnenspeeltuin in de feesttent en een mega hindernisbaan van bijna 50 meter lang!

18.00 uur
Aanvang van het 21e ‘Beachvolleybal Toernooi’ voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het zandstrand aan de Molenweg. Opgave kan via volleybal@emsterfeest.nl

20.00 uur
Optreden van de band Jetset. Een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten zorgen voor een top avond.

Verder een gastoptreden van Tino Martin. Hij is bekend geworden door zijn nummers als “Doe wat je wil” (2013), “Jij liet me vallen“ (2014), “Later als ik groter ben” (2017) en “Laat me Leven” (met Gerard Joling,2017)

Toegangsprijzen feesttent voor de avond:
· Jeugd tot 16 jaar: Gratis
· Niet-leden vanaf 16 jaar: € 15,00

Zaterdag 24 augustus 2019

10.00 uur
Vertrek groots opgezette ‘Optocht’ met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven. Opgave kan via opgaveoptocht@emsterfeest.nl
ROUTE: Inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofd­weg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg, DS. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilak­kerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg, rich­ting feestterrein.

12.30 uur
Prijsuitreiking praalwagens en bekendmaking publieksprijs van de optocht.

13.00 uur
Aanvang van het traditionele ‘Vogelschieten’, verzorgd door het ‘St. Maartensgilde’ uit Epe, waarbij ook dit jaar weer zal worden gestreden om de titel ‘schutterskoning van Emst’.

13.30 uur
Aanvang van het middagprogramma waarbij er voor elke leeftijd verschillende activiteiten zijn. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van deze middag.

16.00 uur
Optreden in de tent van de ‘Heuischudders’ uit Emst.

Zaterdagavond optreden van de band Popgunn. Deze 6-koppige band zorgt voor de allervetste dance, rock en hiphop tracks.

Toegangsprijzen feesttent voor de avond:
· Jeugd tot 16 jaar: Gratis
· Niet-leden vanaf 16 jaar: € 15,00

Meer info: http://www.emsterfeest.nl