Dit jaar pakt de Oranjevereniging Emst flink uit i.v.m. het 100 jarig bestaan. Een top programma werd samengesteld.
Vaassen Actief feliciteert de vereniging  met dit bijzonder jubileum en wenst iedereen een geweldig
“Emsterfeest”toe!

Programma:
Woensdag 22 augustus 2018

Besloten feestavond voor de leden van de Oranjevereniging Emst.

Geen losse kaartverkoop, alleen toegang voor leden van de Oranjevereniging Emst! Leden hebben alleen toegang tot de feesttent op vertoon van de speciale toegangskaart in combinatie met de reguliere ledenkaart.

Donderdag 23 augustus 2018

14.00 uur
Opening van het 100-jarig Emsterfeest door een afgevaardigde van B en W van de gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmiddag voor de 50-plussers uit de gemeente Epe. De muziek wordt deze middag verzord door ‘Duo Joyride & Ome Cor‘, met als hoogtepunt een optreden van ‘Jannes‘!

Voor leden is deze middag vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 7,50. Een kopje koffie en enkele hapjes wordt u deze middag aangeboden door de Oranjevereniging Emst.

20.00 uur
Openingsavond van het Emsterfeest 2018, onder muzikale begeleiding van ‘Melrose’! Een grootse ‘Vuurwerkshow‘ en een optreden van ‘De Lawineboys‘ maken deze avond compleet!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 12,50.

Vrijdag 24 augustus 2018

14.00 uur
Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd! Zo zijn ‘Buurman & Buurman’ met hun ‘Kluskeet‘, het ‘Warner Game Event’‘Ballonkunstenaar Patrick’ en een ‘Schminkster’ aanwezig op het Feestterrein!

18.00 uur
Aanvang van het 20e ‘Beachvolleybal Toernooi‘ voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het Emster zandstrand aan de Molenweg.

20.00 uur

Grote feestavond in de feesttent met medewerking van de populaire band ‘Vangrail‘! Hoogtepunten van deze avond zijn gastoptredens van The Voice of Holland winnares ‘Maan‘ en ‘Xander de Buisonjé‘!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 12,50.

Zaterdag 25 augustus 2018

10.00 uur
Vertrek groots opgezette ‘optocht‘ met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven, met medewerking van Prins Bernhard Emst, Vaassens Fanfare Corps en Vriendschap Oene.

Route: Inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofdweg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg, Ds. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilakkerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg, feestterrein. Opgave kan via optocht@emsterfeest.nl. 

12.30 uur
Prijsuitreiking praalwagens en bekendmaking publieksprijs van de optocht.

13.00 uur
Aanvang van het traditionele ‘Vogelschieten‘ verzorgd door het St. Maartensgilde uit Epe, waarbij ook dit jaar weerk zal worden gestreden om de titel ‘Schutterskoning van Emst‘.

13.30 uur
Aanvang groots opgezette ‘Zeskamp‘ voor Emster buurten, groepen en bedrijven! De teams dienen te bestaan uit minimaal 6 en maximaal 10 personen, waarvan minimaal 4 dames.

16.00 uur
Optreden in de feesttent van ‘De Heuischudders‘ uit Emst.

20.00 uur
Slotavond van het 100-jarig Emsterfeest met een grandioze muzikale finale van ‘Papa Di Grazzi‘!

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 12,50.

Za