Zomer Try-Out bij Femmefit: AdemFlow voor rust en ontspanning.

In de zomerperiode zijn we vaak sterk naar buiten gericht, dat is ook logisch, het is heerlijk weer, het is vakantietijd! De zomer is ook de tijd van verhoogde helderheid en energie, de lange dagen en het warme weer geven ons de energie om door te zetten. En wat is er dan lekkerder om ook even een moment van rust in te lassen en ‘op adem’ te komen, in al zijn facetten.

Save the Date: 28 juli (zondag) en 18 augustus (zondag)

Tijd: start 10.00 uur (aanvang 9.45) tot 11.15 uur
Prijs: €20,- (losse les) incl. thee en lekkers na afloop
28 juli is een introductiekorting en betaal je €15,- i.p.v. €20,-

Bij voldoende belangstelling gaat AdemFlow ook na de zomertijd door!

De Ademmeditatie is een diepe en intense ademmethode waarbij je gaat ervaren hoe het is om helemaal met je aandacht bij je adem, dus bij jezelf te zijn. Deze vorm van adem brengt je weer in contact met jezelf. Je wordt uitgenodigd om dieper en voller te ademen dan dat je bent gewend. Er ontstaat dan ruimte waardoor je in verbinding komt met wat er écht gevoeld wilt worden. Dat klinkt allemaal misschien heel spannend maar het is een heel natuurlijk lichaamseigen proces.

Tijdens deze Ademmeditatie wordt je professioneel en liefdevol begeleid door Rianne Wijninga, zij is Holistisch begeleider/ondersteuner, Energetisch masseur en Ademcoach. Rianne heeft een Holistische praktijk in Vaassen.

Ben jij benieuwd wat de adem voor jou kan betekenen? Kom dan mee ademen en ervaar wat het met je doet! Ook gaat 3 september de Ademcirkel weer van start, elke 1e dinsdagavond van de maand in Vaassen (Westerenkweg 30)
Zie voor meer informatie www.aardsenhemels.nl en/of opgave: info@aardsenhemels.nl

Kijk ook voor meer informatie op: https://www.facebook.com/aardsenhemels/ of  https://www.facebook.com/events/698713867249890/