Vanaf  januari 2019 werkt de gemeente Epe bij de balies volledig op afspraak en komt de vrije inloop te vervallen voor het aanvragen van bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of informatie van het omgevingsloket.

De openingstijden voor het maken van afspraken zijn verruimd, inwoners en ondernemers kunnen ook ’s middags terecht. Hiervoor is gekozen om de dienstverlening te verbeteren en tegelijkertijd efficiënter te werken.

Door vooraf een afspraak te maken, worden inwoners en ondernemers direct door de juiste medewerkers geholpen en is iedereen meteen aan de beurt.

Een afspraak maken kan online via www.epe.nl/afspraakmaken. Kijk op de website voor de tijden en mogelijkheden. Lukt dat niet, dan blijft het mogelijk om de gemeente te bellen voor het maken van een afspraak op 14 0578, of om aan de balie van het gemeentehuis  een afspraak te maken.

Openingstijden

Het gemeentehuis is geopend op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur. Het afhalen van documenten kan op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur en op woensdag tussen 8:00 en 20:00 uur.

Let op – gewijzigde openingstijden i.v.m. feestdagen

Dinsdag 18 december is het gemeentehuis vanaf 12.30 uur gesloten. De gemeente is dan telefonisch wél de hele dag bereikbaar via 14 0578.

● Maandag 24 december gehele dag gesloten.
● Dinsdag 25 december 1e kerstdag gehele dag gesloten.
● Woensdag 26 december 2e kerstdag gehele dag gesloten.
● Maandag 31 december gehele dag gesloten.
● Dinsdag 1 januari gehele dag gesloten.