Op zondag 21 januari vindt de derde editie van de Alternatieve Elfstedentocht Kids plaats op de 3-kilometer ijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen.

Doe samen met jouw ouder(s) of schaatsvereniging mee met de stempeltocht. Klûnen, schaatsen en zoveel mogelijk stempels verzamelen en dat met coole muziek op de achtergrond en een echte professionele speaker die je aanmoedigt bij je schaatsrondjes.

Ook is er op een einde een vet optreden van de meidengroep Sarah en Julia. Iedereen is welkom, ook als je nog niet zo goed kunt schaatsen.

VERZAMEL ZOVEEL MOGELIJK STEMPELS!

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht Kids ga je rondjes schaatsen en verzamel je binnen anderhalf uur zoveel mogelijk stempels op jouw stempelkaart. Langs de ijsbaan vind je totaal drie stempelposten waar jij jouw stempels kan verzamelen.

Natuurlijk is het niet verplicht om twee uur lang te schaatsen, maar we vinden het wel cool als je gaat proberen jouw records te verbreken. Na de finish ontvang je een certificaat met daarop jouw prestatie.

Meedoen aan de Elfstedentocht4Kids is ​gratis​! Maar we willen wat terug doen voor kinderen die opgroeien in oorlog. Daarom willen we proberen om samen met jou zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen. Hoe? Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child!

SCHAATSEN VOOR OORLOGSKINDEREN​

Door mee te doen aan de schaatsactie voor War Child krijg je gratis toegang tot de ijsbaan, ben je lid van de War Child Kidsclub​​ en ontvang je een goodybag tijdens de Elfstedentocht4kids. En het allerbelangrijkste: Je helpt er oorlogskinderen mee! Hoe gaaf is dat?! Wist je dat we voor 11 euro een oorlogskind 2 maanden lang kunnen helpen? Laat je dus sponsoren per kilometer, per rondje of doneer direct een bedrag van 11 euro. Klik hier om het sponsorformulier te downloaden.