Auteur:  HenkBoeve

In verband met het 100-jarig bestaan van de Oranjevereniging Emst is er dit jaar geen drie dagen Emsterfeest, maar vier dagen en wel van woensdag 22 augustus tot en met zaterdag 25 augustus. In verband met het jubileum een extra ledenavond op de woensdagavond.

De Oranjevereniging Emst telt rond de 2700 leden en om dit allemaal in goede banen te leiden is afgelopen week begonnen met het afhalen van zowel de ledenkaart als de specifieke kaart voor de woensdagavond. Leden konden deze kaarten afhalen in het verenigingsgebouw van de Speeltuinvereniging Emst, Ds van Rhijnstraat 31, 8166 AK te Emst. En daar is al enorm veel gebruik van gemaakt door de leden.

Afgelopen donderdag was het enorm druk. Volgens voorzitter Harry van Lohuizen begon het al ruim voor zeven uur en het liep constant door tot half tien. Op het hoogtepunt hebben de mensen zeker een uur in de rij moeten staan, zegt van Lohuizen.

Komende week zijn er nog twee mogelijkheden voor de leden om zowel de ledenkaart als de specifieke kaart voor de woensdagavond op te halen en wel maandag 28 mei van 19.00 -22.00 uur en zaterdag 2 juni van 10.00 – 14.00 uur. Beide keren in het verenigingsgebouw van de Speeltuinvereniging in Emst.

Voorzitter van Lohuizen wil de leden er nog wel nadrukkelijk op wijzen, dat indien men komt op woensdagavond 22 augustus men zowel de specifieke kaart bij zich moet hebben en daarnaast de reguliere ledenkaart.