Kim en Marilynn willen graag, zoals ze al in september j.l. via een aankondigingsflyer hebben vermeld, mensen die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet meer goed voor een huisdier kunnen zorgen en ze daardoor misschien noodgedwongen weg moeten doen helpen met eerste klas voer door het oprichten van een voedselbank voor dieren.

Helaas door een technisch mankement – veroorzaakt door Facebook zelf – waren zij van de radar verdwenen en konden zij even niets van hun bevindingen en enthousiasme met u delen. Maar nu is het opgelost en hopen zij weer bij veel mensen binnen te komen en degenen te helpen die ons hard nodig hebben

Op de eerste oproep in september j.l hebben al diverse cliënten zich direct aangemeld.
Deze kwamen van diverse plaatsen: Epe, Heerde, Wapenveld en uiteraard ook uit Vaassen zelf.

De cliënten van buiten Vaassen hebben wij, in overeenstemming met de cliënten, aan elkaar gekoppeld, waardoor het ophalen van het voer, gezamenlijk wordt gedaan waardoor de kosten en tijd worden verdeeld. Echt iedereen is blij met dit initiatief, alles in duidelijk onderling overleg.
Dit zal ook gaan gelden voor toekomstige cliënten, waar ook vandaan in de Gemeente Epe.

Zij willen graag de eerste foto’s van het startpunt van de Voedselbank voor dieren Vaassen tonen en ook de leuke surprise zakjes die gemaakt zijn ter ere van dierendag.

Tijdens speciale feestdagen worden de diertjes, door hen, nog eens extra in het zonnetje gezet. Dus als u dieren een warm hart toe draagt, als u geen cliënt bent, ondersteun hen dan, doneer voer, dat wij nu al van diverse mensen hebben mogen ontvangen, voor degenen die onze hulp nodig hebben.

Voor meer informatie kijk dan op;

http://www.facebook.com/Voedselbank-voor-dieren-Vaassen-eo-1124269564403142